Ziektes en narratief evalueren en leren

ZonMw en Health-Holland bundelen de krachten voor het programma Citizen Science voor Gezondheid en Zorg (CS4GZ). De focus ligt op onderzoek en innovatie op het gebied van de eigen gezondheid en zorg, op initiatief van burgers die samenwerken met onderzoekers, (zorg)professionals, ondernemers en indien relevant overheid.

Het doel van het programma is het realiseren van creatieve, innovatieve en vooral ook duurzame oplossingen aan de hand van Citizen Science voor het Maatschappelijk Thema Gezondheid en Zorg. Met ESHPM – Erasmus School of Health Policy & Management, Gaston Remmers, Anje te Velde en 3 grote populaties die verhalen kunnen delen over hun ziekteproces bereiden we een innovatief project voor. #doornaar2eronde #innovatie #werkenmetverhalen #betekenisvolwerk

Deel dit bericht

Scroll naar boven