Ongewone Reisgids met verhalen

De Ongewone Reisgids is uit! Het is een handzame, uitnodigende en vooral prikkelende gids die Astrid Greven, Mario Nossin en Helena Hartholt hebben ontwikkeld. Om heldere aanknopingspunten te geven aan iedereen die het gewone leven van vastgelopen jonge mensen en gezinnen ondersteunt. Ze hebben deze gids ontwikkeld in opdracht van het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ) en het is de opbrengst van 3 jaar ‘wijkgericht werken’. De kern hiervan is kijken en werken met een brede blik, vanuit de context waarin (jonge) mensen leven. En vanuit de ambities die mensen zelf hebben om hun leven prettiger of meer betekenisvol te maken. Ook het werk van StoryConnect wordt genoemd in de Ongewone Reisgids. Dank daarvoor!

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Deel dit bericht

Scroll naar boven