StoryAcademy™

De StoryAcademy™ biedt trainingen, keynotes en seminars.

 

Via de StoryAcademy™ trainen we klanten en partners in StoryConnect oplossingen in de facetten die komen kijken bij het ontwerpen en uitvoeren van projecten.

 

We geven keynotes over de StoryCycle werkwijze en haar toepassingen. We treden op voor intern of openbaar publiek, grote of kleine groepen en op verschillende niveaus van expertise.

 

De StoryAcademy™ biedt interactieve seminars over het nut van werken met narratieven voor innovatie, kwaliteit van dienstverlening, menselijke factoren, veiligheidscultuur, inclusie en educatie.

 

Wilt u meer weten over de StoryAcademy? Heeft u interesse in een keynote over werken met narratieven. Heeft u hulp nodig bij een project of wilt u partner worden? Neem dan contact met ons op.

Training

Opleidingen die kennis overdragen en vaardigheden trainen voor het zelfstandig uitvoeren van StoryConnect toepassingen. Lees meer.

Keynotes

Een breed aanbod van lezingen en presentaties over alle facetten van de StoryConnect methode en oplossingen. Lees meer.

Seminars

Interactieve seminars over het nut van werken met narratieven voor innovatie, kwaliteit van dienstverlening, menselijke factoren, veiligheidscultuur, inclusie en educatie. Lees meer.