10 oktober: Ketenbreed Leren in jeugdhulp met verhalen

Ben jij ook benieuwd hoe je kan “evalueren, leren en verbeteren” in Jeugdhulp door verhalen van jongeren, ouders en werkers in Jeugdhulp? Op 10 oktober 2023 organiseert Ketenbreed Leren in samenwerking met het Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals van het Nederlands Jeugdinstituut een interactief symposium dat volledig is gewijd aan hoe te leren van casus en verhalen. Marjan de Lange en Mariska van de Steege delen de leeropbrengsten van Ketenbreed Leren.

Vanuit StoryConnect vertellen we hoe de kennis die aanwezig is bij jongeren, ouders en werkers in Jeugdhulp kan worden benut voor het beter aansluiten bij wat nodig is. En gaan we met de workshop deelnemers aan de slag met verhalen uit Jeugdhulp.

Begeleiders: Marco Koning en Wytske de Vries

Inschrijven voor Ketenbreed leren in Jeugdhulp

Deel dit bericht

Lees verder

Scroll naar boven