Ketenbreed leren in Jeugdhulp

Ben jij ook benieuwd hoe je kan “evalueren, leren en verbeteren” in Jeugdhulp door verhalen van jongeren, ouders en werkers in Jeugdhulp? Op 10 oktober organiseert Ketenbreed Leren in samenwerking met het Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals van het Nederlands Jeugdinstituut een interactief symposium dat volledig is gewijd aan hoe te leren van casus en verhalen. Marjan de Lange en Mariska van de Steege delen de leeropbrengsten van Ketenbreed Leren.

Vanuit StoryConnect vertellen we hoe de kennis die aanwezig is bij jongeren, ouders en werkers in Jeugdhulp kan worden benut voor het beter aansluiten bij wat nodig is. En gaan we met de workshop deelnemers aan de slag met verhalen uit Jeugdhulp.

Zie voor meer informatie deze Save the Date. Schrijf je in via de onderstaande knop.

Deel dit bericht

Scroll naar boven