JVOZ heeft impact in 3 zorgorganisaties

De aanpak ‘Jouw verhaal, onze zorg’ maakt impact! Afgelopen woensdag werden de resultaten uit het onderzoek naar de impact van de action learning gepresenteerd. Wytske de Vries nam ons mee in de vele nieuwe inzichten die zijn ontstaan over onbevooroordeeld luisteren, complexe systemen en manieren om te veranderen.

Volgens bestuurders Ella van Lingen, Henk Kouwenhoven en Mirjam Hagenhebben deze nieuwe inzichten en vaardigheden geleid tot grotere veranderingen in hun organisaties. In het mini-college van Michiel Boot werd duidelijk dat de aanpak die is gehanteerd bij ‘Jouw verhaal, onze zorg’ een typisch voorbeeld is van 3de orde verandering ofwel transformatie.

QuaRijn, Reinaerde en Sherpa geven allemaal aan dat ze de beweging blijvend voortzetten. Michiel Boot en Marco Koning van #StoryConnect en #Utrechtzorg zetten de ondersteuning ook na deze 2 jaar voort o.a. door het organiseren van terugkombijeenkomsten voor de kwartiermakers.

▶ Ben je geïnteresseerd om ook met deze aanpak aan het werk te gaan? Kijk dan op  https://lnkd.in/ea6iJ9-k of neem contact op via nkalkman@utrechtzorg.net

Met dank aan ֍ Stephanie van Leeuwen, Martijn Bosman, Mirna Noorlander, Thijs Wieringa, Nathali van Oort, Hester Dijkstra-te Riet, Ariane Van IJsselmuiden, Eric-Pieter Van Breukelen, Janny Bos-Hopman, anneke spruijt, Hein Raat, Vincent Alkemade

Deel dit bericht

Scroll naar boven