We zijn verheugd  te kunnen melden dat dhr. dr. Tom Porter is toegetreden tot StoryConnect. Tom heeft veel ervaring op het gebied van het business ontwikkeling voor kennisintensieve bedrijven en innovatie in dienstverlenende sector als zorg en overheid.

Harold van Garderen, directeur van StoryConnect, over de komst van dhr. Porter:

Tom versterkt onze slagkracht in de Canadese en Amerikaanse markt. Het is een grote stap vooruit dat we nu een vast aanspreekpunt en expertise kunnen bieden in deze groeimarkt. We verwachten hierdoor nog aantrekkelijker te zijn voor zowel lokale als internationaal opererende klanten. Na Europa en Afrika voegen we nu een derde continent toe en bieden een bereikbaarheid in 16 tijdszones. We streven naar wereldwijde dekking in de loop van het komende jaar.

Tom zal de business in Canada en de Amerikaanse markten gaan leiden en verder ontwikkelen. Meer informatie over dhr. Porter kunt u vinden op de teampagina.

Tegelijkertijd zijn ook StoryConnect.ca en StoryConnect.eu live gegaan. Dit is geheel in lijn met onze doelstelling om onze leidende positie als aanbieder van PNI-gebaseerde producten en diensten in Europa verder uit te bouwen en te groeien in de rest van de wereld.

 

 

We are happy to announce that mr. dr. Tom Porter has joined StoryConnect. Tom has extensive experience with business development for knowledge intensive industries and with innovation in important service sectors like Health and Public Administration. (more…)