Narrative Business Solutions

voor profit, non-profit en overheid

Er zijn Narrative Business Solutions voor een breed scala aan bedrijfs- en organisatie- en persoonlijke toepassingen in profit, non-profit en overheid.  Wij bieden standaard en maatwerk-oplossingen voor personeel, klanten, burgers, patiënten, innovatie, zorg, veiligheid, producten, diensten, enz.

CareConnect

Verbeter kwaliteit, onderzoek en toezicht met de waarneemkracht van patiënten, bewoners en medewerkers in care en cure. Lees meer ….

ProductConnect

Kijk mee door de ogen van klanten bij het agile ontwikkelen, introduceren, verbeteren en vernieuwen van producten. Lees meer ….

SecurityConnect

Monitoring en innovatie van producten en diensten voor veiligheidsbewaking en terrorisme-preventie voor overheden en private organisaties, veiligheidsdiensten en hun toeleveranciers.

PeopleConnect

Individuele en organisatiebrede beleving, tevredenheid, motivatie, kennis en verander-oplossingen voor directie, Human Resources, medezeggenschap en coaching.

CitizenConnect

Kennismanagement, kwaliteitsborging, participatie en innovatie-oplossingen voor gemeentelijke, provinciale, landelijke en sectorale overheidsinstanties, instituties en diensten

ServiceConnect

Continue monitoring  van klantbeleving en diensten-innovatie voor dienstverlenende organisaties in zorg, vervoer, techniek, onderhoud en infrastructuurbeheer

Staat de oplossing die u nodig heeft er niet bij? Wilt u meer weten? Of leveren uw bestaande systemen en methoden niet voldoende resultaat, inzicht of grip op verandering?

Beschrijf uw vraag en uitdaging en wij nemen snel contact met u op:

13 + 6 =

Vergroot ook uw grip op onzekerheden en veranderingen

 met de kracht van Narrative Business Solutions