Narrative Business Solutions

Narrative Business Solutions geven publieke en private organisaties grip op kwaliteit, kosten, innovatie en kennis.

Er zijn Narrative Business Solutions voor een breed scala aan bedrijfs- en organisatie- en persoonlijke toepassingen in profit, non-profit en overheid. Wij bieden standaard en maatwerk-oplossingen voor personeel, klanten, burgers, patiënten, innovatie, zorg, veiligheid, producten, diensten, enz.

CareConnect geeft echt inzicht in en grip op beleving, waarden en motivatie van cliënten/bewoners én personeel.

CareConnect

Bestuur de balans tussen kwaliteit en efficiëntie voor uw zorgorganisatie door echt inzicht in en grip op beleving, waarden en motivatie van cliënten/bewoners én personeel. Lees meer ….

ProductConnect laat u meekijken naar uw product door de ogen van klanten en gebruikers.

ProductConnect

Kijk mee door de ogen van klanten bij het agile ontwikkelen, introduceren, verbeteren en vernieuwen van producten. Innoveer uw producten en diensten sneller en effectiever. Lees meer ….

SecurityConnect verbetert Security, Safety en Facilitair beheer met de collectieve waarnemingen en suggesties van medewerkers, bezoekers en burgers.

SecurityConnect

Realiseer Informatie Gestuurd Optreden in Security en Hoog Betrouwbaar Organiseren in Safety en Facilitair Beheer met de collectieve waarnemingen en suggesties van medewerkers, bezoekers en burgers. Lees meer ….

PeopleConnect geeft grip op de weerbarstige processen achter de cijfers door zicht op de echte praktijk van leven en werken.

PeopleConnect

Verbeter uw effectiviteit van coaching, managen en verandertrajecten. Krijg grip op de weerbarstige processen achter de cijfers door zicht op de echte praktijk van leven en werken. Lees meer ….

SecurityConnect gebruikt de waarneemkracht van klanten voor het managen van services-kwaliteit en services-innovatie

ServiceConnect

Monitor kwaliteiten van dienstverlening met de waarneemkracht van klanten en manage services-innovatie door het omarmen van creatieve oplossingen van personeel en latente klantwensen. Lees meer ….

CitizenConnect maakt de kennis, kunde, creativiteit en toezichtskracht van burgers en bedrijven beschikbaar voor het evalueren van beleid en het oplossen van problemen in het publieke domein.

CitizenConnect

Gebruik de kennis, kunde, creativiteit en toezichtkracht van burgers en bedrijven voor het evalueren van (voorgenomen) beleid en het oplossen van taaie vraagstukken in het publieke domein. Lees meer ….

Staat de oplossing die u nodig heeft er niet bij? Wilt u meer weten? Of leveren uw bestaande systemen en methoden niet voldoende resultaat, inzicht of grip op verandering?

Beschrijf uw vraag en uitdaging en wij nemen snel contact met u op:

12 + 9 =

Vergroot ook uw grip op onzekerheden en veranderingen

 met de kracht van Narrative Business Solutions