Realiseer Informatie Gestuurd Optreden en Hoog Betrouwbaar Organiseren met de waarneem en verbeterkracht van medewerkers, bezoekers en burgers met SecurityConnect

Organisaties hebben groot belang bij het beschermen van hun bezittingen en de continuïteit van hun bedrijfsvoering. Daarvoor vertrouwen we in onze maatschappij en bedrijven steeds meer op techniek: Voor Security op camera’s en online monitoring en voor Safety op sensoren en bedrijfssystemen. Proactief en preventief zijn vaak gehoorde sleutelwoorden, SecurityConnect maakt ze waar.

 

Echt Informatie Gestuurd Optreden (IGO) in beveiliging en Hoog Betrouwbare Bedrijfsvoering (HBB) in veiligheid zijn moeilijk te realiseren. Samen met Q|Share ontwikkelde StoryConnect een set instrumenten en diensten voor Information-Based Integrated Safety & Security (IBISS)

 

IBISS ondersteunt door mensen weer centraal te plaatsen in observatie, betekenisgeving en beslissen van Security and Safety processen. IBISS biedt een set instrumenten en diensten die de waarneem- en denkkracht van de mens volledig benutten voor het continu leren en verbeteren van de beveiligingsorganisatie en veiligheidsprocessen in een organisatie en haar fysieke, digitale en menselijke omgeving. Lees meer op IBISS.eu.

Monitoring en innovatie van producten en diensten voor veiligheidsbewaking en terrorisme-preventie voor overheden en private organisaties, veiligheidsdiensten en hun toeleveranciers.

SecurityConnect wordt geïmplementeerd met IBISS, een unieke combinatie van instrumenten en diensten om security en safety processen op strategisch, tactisch en operationeel niveau proactief, preventief en near-realtime in te richten, te operationaliseren en te onderhouden.

Ontdek de IBISS instrumentenLees meer over de visie achter IBISS

Meer weten over SecurityConnect en IBISS?

Neem contact op met Marco Koning

3 + 3 =