The Narrative Lab is een consultancy bedrijf voor organisatie-ontwikkeling en toegepast onderzoek uit Gauteng, Zuid-Afrika. The Narrative Lab team mengt verhaalwerk, complexiteitsdenken en facilitatie om de wereld van mensen, teams, organisaties en gemeenschappen te her:humaniseren.

De kern van hun werk is het uitvoeren van onderzoek en consultancy projecten die de manier waarop we met elkaar omgaan, werken en zaken doen her:schrijven, her:zoeken en her:humaniseren. Opgericht in 2007 door Aiden Choles, Sonja Blignaut en Raymond Salzwedel, en nu geleid door Aiden, is The Narrative Lab trots op haar lokale en internationale werk in vele sectoren voor kleine, middelgrote en grote organisaties.

De geweldige klanten maakten het mogelijk om een consulting portfolio op te bouwen in coaching, team-dynamiek, grootschalige facilitatie, training, onderzoek, organisatie-ontwikkeling, verander-management, organisatiecultuur, kennis-transfer, lezingen en publicaties.

StoryConnect levert The Narrative Lab gereedschap en diensten. Ook werken we regelmatig samen in projecten en zijn mede-oprichters van het PNI Institute