Tensor Sustainable faciliteert organisaties om duurzamer te opereren door het in kaart brengen en versterken van de relaties met hun stakeholders en belanghebbenden middels een structurele dialoog.

Eén van de drijvende krachten achter Tensor Sustainable is Harry de Boer (1968). Harry is na zijn studie Mijnbouwkunde & Petroleumwinning, (afstudeerscriptie: recyclen van plastics) werkzaam geweest in diverse segmenten in de consultancy wereld. Hoofdmoot was het vertalen van uitdagingen naar praktische eenvoudige, maar wel innovatieve oplossingen.

In diverse rollen is hij ervan overtuigd geraakt dat een goede relatie met stakeholder van belang is om tot oplossingen te komen. Mede door deze ervaringen is hij overtuigd van het belang van een langdurige relatie met belanghebbenden. Door invulling te geven aan PNI is het mogelijk om de interactie met hen te vergroten en de kans op succes te verhogen.

Tensor Sustainable en StoryConnect ontwikkelen en vermarkten samen oplossingen voor sustainability die zichtbaar maken welke impact organisaties hebben op hun omgeving. Hiermee maken zij gebruik van de denkkracht van hun stakeholders, waarmee zij ideeën genereren en risico’s tijdig signaleren.