Keynotes

Keynote presentaties en lezingen over cPNI, haar toepassingen en ons werk voor een brede doelgroep. Van inhouse tot keynotes op congressen.

Keynotes

Presentaties over cPNI en Connect toepassingen voor kleine en grote groepen, keynotes of interactieve lezingen, intern of openbaar, in binnen en buitenland, voor algemeen, professioneel en expert-publiek.

Keynotes zijn het perfecte middel om uw organisatie of publiek kennis te laten maken met Connect toepassingen op basis van cPNI.

Wij presenteren graag over de mogelijkheden en toepassingen van cPNI voor innovatie, dienstkwaliteit, mensfactoren, veiligheids-cultuur, inclusie en onderwijs. Heeft u zelf een onderwerp? We leveren altijd maatwerk voor uw publiek.

 

Resultaten

Onze lezingen zijn altijd maatwerk. We passen onze presentaties aan uw publiek en behoeften aan, voor een optimaal effect.

k

Narratieven

We illustreren cPNI aan de hand van echte toepassingen waarin werken met narratieven centraal staan, en waarin we ook de relatie met uw bestaande methoden en systemen meenemen

}

Doorlooptijd

Grote presentaties vergen veel voorbereiding en moeten enkele weken van tevoren gepland zijn. Standaardpresentaties kunnen op kortere termijn.

Omvang

Voorbereiden en uitvoeren van een korte presentatie een dag. Grotere bijdragen lopen op tot 4 mandagen, exclusief reis- en verblijftijd voor buitenlandse optredens.