Harold van Garderen

Narrative Process Architect | Complexity Practitioner | Scientist

Harold van Garderen richtte StoryConnect in 2010. Harold werkte van 1995 tot 2010 bij Océ R&D. In de laatste jaren als business intelligence manager van Océ R&D. Daarvoor aan innovatie in documentaire dienstverlening, de rol van mensen in organisaties, software voor document- en archiefbeheer en ontwikkeling van zeer snelle printers.

Als wetenschapper in de vakgebieden chemie, complexiteitstheorie en innovatiekunde raakte hij steeds meer gefascineerd door de vraag hoe eigenschappen van chemische, natuurlijke systemen en organisaties ontstaan.

Zijn kennis van zelf-organisatie en innovatie-processen komt bij StoryConnect goed van pas en vormen voor hem nog steeds een bron van inspiratie en houvast bij het ontwikkelen van werkwijzen, modellen en theorieën voor narratieve oplossingen en bij zijn werk voor de klanten van StoryConnect.

Harold richt zich op strategie, organisatie, innovatie, marketing, banken en de GGZ. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor service architectuur, productizering en tools/infrastructuur.