FlashConnect

FlashConnect is compleet cPNI project in slechts 5 dagen. Theorie, ontwikkelen en toepassen gaan continu hand in hand. Daarmee is FlashConnect misschien wel de steilste cPNI leercurve ter wereld.

 

Een FlashConnect project is daarmee zowel een oplossing als een opleiding. Na een theoretische start op maandagmorgen ontwikkelen we samen met uw mensen een cPNI oplossing die we ook meteen toepassen op een voor uw organisatie relevant probleem.

 

We sluiten de week op vrijdagmiddag af met een presentatie van het verloop en de resultaten van het project zodat u meteen bruikbare inzichten en interventies krijgt.

FlashConnect

FlashConnect levert in 5 dagen met 6-9 mensen van uw organisatie waardevolle inzichten over een voor u relevant onderwerp. Hard werken én erg leuk om te doen.

Een FlashConnect project is de snelte route van probleem naar oplossing. Na een korte voorbereiding startten we op maandagmorgen met uitleg over cPNI en op vrijdagmiddag presenteren zij de resultaten en inzichten aan uw organisatie.

Een FlashConnect project is een zeer steile leercurve waarin 6-9 mensen van uw organisatie op topsnelheid zelf een toepassing ontwikkelen voor uw organisatie. De focus ligt op doen, ervaren en resultaat neerzetten.

Resultaten

Aan het einde van de week heeft u nieuwe inzichten en mensen met ervaring voor toekomstige projecten.

k

Narratieven

Er worden ongeveer 60-80 narratieven verzameld. Ruim voldoende om te leren hoe dat moet én om vat te krijgen op wat er speelt.

}

Doorlooptijd

Inclusief voorbereiding, uitvoering en optionele evaluatie is de doorlooptijd minimaal 3 en maximaal 6 weken.

Omvang

Twee facilitators van StoryConnect begeleiden – on-site – het project. Inclusief voorbereiding en reistijd is de omvang ongeveer 15-20 mandagen.