Oplossingen

Ontdek hoe StoryConnect is toegepast in vele markten en voor vele toepassingen

Klanten

Schwung in de Wajong – Welke Wajongers hebben wel een baan en wat doen zij hun sociale netwerk om dat zo te houden.

Motivatie top-studenten – Met StudentConnect verkreeg de Hogeschool van Amsterdam inzicht in de motiverende en demotiverende factoren voor de beste studenten. Hierdoor konden zij hun diensten gedurende het lopende semester verbeteren in plaats van de normale kwaliteitsrapportage die pas een aantal maanden na de cursussen beschikbaar komt.

 

Productpositionering – Welke verkoopkanalen moeten als eerste worden aangeboord en wat is daarbij optimale prijsstelling gezien de beperkte productleverbaarheid

Thuiszitters – Wij brachten al een aantal onbekende oorzaken in beeld waarom er in Nederland 16000 kinderen geen onderwijs krijgen. Dit beeld is nog lang niet compleet.

Stem van de Patiënt – Bij veel zeldzame ziekten weten patiënten en hun families meer dan artsen en gemeenten. Met Stem van de Patiënt maken we die kennis en ervaring toegankelijk voor patiënten, artsen, hulpverleners en gemeenten.

Identiteitscontrole – Wij onderzoeken hoe eerstelijns controleurs het paspoort en de Nederlandse identiteitskaart gebruiken voor het vaststellen van de identiteit. Daarvoor ontwikkelden wij de Dutch-ID-monitor.

Bestuursagenda – Wij hielpen nieuwe en vertrekkende leden van het het bestuur om kennis over te dragen en een jaarplan te maken. En dat allemaal in één dag.

Organisatie-verandering – De print-industrie moet innoveren door de opkomst van digitale media. Welke nieuwe positie is er voor de branche-organisatie. Wij brachten de perspectieven van leden en organisatie productief bij elkaar