Corona treft ons en onze economie!

Waar loop jij tegen aan? Welk uitdaging heeft jouw bedrijf of organisatie op dit moment? En welke oplossingen heb je / hebben jullie gevonden?

De regering treft forse maatregelen om de samenleving draaiende te houden én de effecten van het Corona virus op de economie en werkgelegenheid te beperken. Er is grote impact op de economie, organisaties en het privéleven. Creatieve oplossingen worden nu bedacht en uitgeprobeerd. Op deze #corona pagina kan iedereen oplossingen delen én vinden.

Doe mee!

Vertel over deze uitdagingen én deel de oplossingen.Ontdek oplossingen van anderen. Zo helpen we elkaar.

Iedereen probeert Nederland draaiende te houden en het goede te doen. Van zorg tot onderwijs. Van transport-ondernemingen tot banken. Van winkels tot voedselbanken. We lopen daarin tegen vele moeilijkheden aan.

Maar als mensen zijn we creatief en vinden we nieuwe wegen om met deze situatie om te gaan.

Welke uitdaging/ oplossing wil jij delen?

Regels en voorwaarden

De gedeelde uitdagingen/oplossingen worden gepubliceerd voor persoonlijk gebruik. De basisregels zijn gelijk aan die van andere sociale media. Beledigingen of aanstootgevende berichten kunnen worden verwijderd. StoryConnect is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ontdek oplossingen van anderen

Zodra er voldoende ervaringen zijn delen wie die hier.

Andere toepassingen

De gedeelde uitdagingen/oplossingen worden door StoryConnect alleen gebruikt voor het hierboven beschreven doel: bevorderen van het delen van uitdagingen, oplossingen en constateringen. De resultaten kunnen wel (anoniem) gebruikt worden voor evaluatie van de #corona crisis door overheden, sectoren en kennisinstellingen. Het is ook mogelijk om als organisatie eigen oplossingen / uitdagingen / constateringen te delen. Neem hiervoor contact op via info@storyconnect.nl.